28 Березня,
15:43

У Полтаві відбувся жіночий велопарад "Сукня в горошок" (фото)

17 Червня 2014 13:51   2326
Якщо Велодень є наймасовішим велосипедним святом, то Велопарад дівчат, без сумніву, є найгарнішим.

Вже вчетверте у Полтаві пройшов Велопарад дівчат під назвою "Сукня в горошок". Цього разу самих учасниць було більше ніж чоловіків, що супроводжували їх, забезпечуючи безпечний проїзд центром міста.

Під час збору біля пам'ятнику Зигіну учасниці велопараду мали змогу поспілкуватися з представниками ЗМІ та між собою. Багатьох присутніх вражали неповторністю та різноманітністю вбрання учасниць велопараду та їхні велосипеди.

"Своєю шаленою красою ви сьогодні, просто "порвали" місто, взбадьорили його!!! Своїм неповторним шармом та шиком розігнали хмаринки на небі, які хотіли зіпсувати сьогоднішнє свято! Ви, широко відкрили очі хлопцям та чоловікам, заставили їх серця битися вдвічі швидше. А, ми всі разом сьогодні, ще раз впевнилися, що ЖІНКА в сукні та на підборах це дуже красиво, а коли це ще на велосипеді - це просто бомбезно!!!" - привітав учасниць голова правління ГО "ВелоПолтава" Валерій Нурумов.

Дівчата "в горошок" проїхалися Каштановою алеєю, Корпусним садом, та пішохідною частиною Жовтневої аж до Білої Альтанки. Під час велопробігу учасниці зупинялися декілька разів для загального фото а Львівська кав'ярня пригостила красунь кавою.

А вже вже в Парку Перемоги відбилися невеличкі перегони на низькій швидкості, в яких перемогу здобула Людмила Хоменко.

А вже потім чоловіки віддавали свої голоси за кращий образ дівчини в горошок та кращий велосипед в горошок.

Кращою дівчиною "в горошок" стала Анна Ніколаєнко. До речі, вона зараз не має власного велосипеда. А приїхала переможниця на велосипеді "LEON" від магазину "Велоцентр", який був наданий громадській організації "ВелоПолтава" для популяризації велотуризму та велоруху в Полтаві.

А велосипед Тамари Межиборець отримав більше голосів народних судів.

Загалом велопарад залишив усім учасницям та учасникам гарний настрій та позитивні емоції! А організатори сподіваються, що полтавці, котрі побачили це дійство, задумаються над покупкою велосипеда!
ГО «ВЕЛОПОЛТАВА»
Рекомендуем почитать
23 Січня 11:08,   1314
Размещение рекламных материалов на щитах – один из наиболее востребованных видов продвижения любых продуктов, ориентированных на массовую аудиторию. ...
15 Грудня 13:06,   1047
Учні НВК: СЗШ І-ІІІ ст.- гімназії міста Гайсин взяли участь у інформаційній інтерактивній зустрічі.
15 Грудня 11:22,   1102
24 грудня у Полтаві відбудеться перший етап благодійного ярмарку у підтримку онкохворих дітей «Чужих дітей не буває».
15 Грудня 09:40,   709
Працівники КП «Благоустрій Кременчука», як-то кажуть не покладаючи рук, готують головну новорічну ялинку Кременчука до урочистого відкриття. ...
15 Грудня 07:45,   676
П’ятнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується хмарна погода. Місцями – дощитиме.
14 Грудня 14:24,   670
З 13 по 16 грудня волонтери благодійної акції «Святий Миколай – дітям» збиратимуть подарунки для маленьких кременчужан, які опинилися в складних життєвих обставин ...
14 Грудня 13:29,   617
У наш час гостро стоїть питання покращити, урізноманітнити, зробити більш цікавим життя такої категорії людей, як людей поважного віку.
14 Грудня 07:45,   651
Чотирнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується сильний туман, ближче до вечора – буде сильна хмарність.
13 Грудня 12:24,   774
Кожен кременчужанин може долучитись до загальної доброї справи буквально у два кроки: 1. Заходиш у один з магазинів, які долучились до акції. 2. Купуєш подарунок для діток та перед ...
13 Грудня 10:30,   621
Дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах й тих, що мають особливі потреби у день Святого Миколая привітають у Миргороді.
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок