19 Березня,
10:48

Молодь Полтави вчитимуть бути лідерами

23 Жовтня 2014 21:25   772
У вересні 2014 розпочато набір молоді для участі у шостому молодіжному проекті «Школа місцевого і студентського самоврядування «Лідер майбутнього».

Даний проект був відкритий ще у лютому 2010 року. Ініціаторами його створення виступили молодіжні лідери, лідери органів студентського самоврядування педагогічного, технічного університетів, медичної академії, університету економіки і торгівлі.

Школа «Лідер майбутнього» – це комплекс заходів, які направлені на створення сприятливих умов для подальшої реалізації управлінських здібностей молоді. Це унікальні лекції, тренінги. семінари, які проводять досвідчені тренери, викладачі провідних вищих навчальних закладів, посадові особи та депутати, молодіжні лідери.

Відбір слухачів до Школи проводиться за результатами заповнення анкет. Анкети було розміщено на сайті міської ради та розповсюджено серед студентської та учнівської молоді. Збір анкет тривав до 25 вересня 2014 року. Конкурсною комісією здійснено відбір 100 осіб із 176 поданих анкет.

Із жовтня 2014 року по травень 2015 року для слухачів Школи буде організовано теоретичний та практичний курси. Навчання у Школі – безкоштовне і включає 1-2 заняття на тиждень. Пройдуть лекції та тренінги з основ лідерства, діловодства, ділового етикету, конфлікт-менеджменту, тайм-менеджменту, основ ораторського мистецтва, ознайомлення із структурою органів державної влади та місцевого самоврядування, діяльністю студентського самоврядування. Згідно перспективного плану, у травні 2015 року для слухачів Школи заплановано стажування в структурних підрозділах виконавчого комітету Полтавської міської ради. В кінці навчання на всіх чека підсумкова ділова гра з написання молодіжних проектів.

У цьому році організаторами Школи запроваджено «Книгу очікувань, сподівань та відгуків» слухачів Молодіжною проекту «Школа місцевого і студентського самоврядування «Лідер майбутнього». В якій у часники проекту зможуть залишати свої враження від проекту та побажання організаторам.

Привітала молодь із початком участі у проекті секретар Полтавської міської ради Оксана Деркач:

– Я завжди говорю, що найкраща інвестиція у майбутній розвиток держави – вклад у її молодь, – зазначила Оксана Антонівна. – Сьогодні у вирішенні багатьох справ нам так не вистачає нестандартного погляду, неординарності, незвичайності. Усім цим, сподіваюсь, ви збагатите через деякий час наше місто, а від так і країну, адже саме молоде покоління має низку свіжих ідей, поглядів, рішень, які змінили безліч процесів на краще. Щиро бажаю, аби те, що дасть кожному з вас Школа стало корисним, а плоди вашої праці принесли із собою безліч нових можливостей. Гарних вражень та успіхів!

Довідково:

Нa перший сезон навчання в проекті було набрано 72 особи, із них закінчило 42 особи. У п'ятому наборі відібрано 100 осіб і закінчило навчання 70. Всього за п'ять попередніх випусків Школи її «кінчило 269 осіб. Па сьогоднішній день багато випускників проекту успішно працюють в органах студентського самоврядування своїх навчальних закладів, Обласному молодіжному центрі, молодіжних громадських організаціях, стали молодими підприємцями, помічниками депутатів тощо.

Управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту спільно з випускниками Проекту протягом п'яти років було втілено та реалізовано ряд загальноміських заходів, створених самими випускниками. Це: акція по прибиранню берегів річки «Ворскла», захід до Дня молоді «Майданс-open», молодіжний проект «Полтавська школа молодої сім'ї!», соціально-інформаційний проект «Врятуй життя ближнього». У 2014-2015 роках планується реалізувати проекти «Безпека руху - це життя», «Студентське інформаційне телебачення «Studlife I V» та проект розвитку культури відпочинку молоді в місті Полтава «Фотокрос до Дня молоді».
Прес-служба Полтавської міської ради
Рекомендуем почитать
23 Січня 11:08,   1313
Размещение рекламных материалов на щитах – один из наиболее востребованных видов продвижения любых продуктов, ориентированных на массовую аудиторию. ...
15 Грудня 13:06,   1047
Учні НВК: СЗШ І-ІІІ ст.- гімназії міста Гайсин взяли участь у інформаційній інтерактивній зустрічі.
15 Грудня 11:22,   1101
24 грудня у Полтаві відбудеться перший етап благодійного ярмарку у підтримку онкохворих дітей «Чужих дітей не буває».
15 Грудня 09:40,   707
Працівники КП «Благоустрій Кременчука», як-то кажуть не покладаючи рук, готують головну новорічну ялинку Кременчука до урочистого відкриття. ...
15 Грудня 07:45,   676
П’ятнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується хмарна погода. Місцями – дощитиме.
14 Грудня 14:24,   668
З 13 по 16 грудня волонтери благодійної акції «Святий Миколай – дітям» збиратимуть подарунки для маленьких кременчужан, які опинилися в складних життєвих обставин ...
14 Грудня 13:29,   616
У наш час гостро стоїть питання покращити, урізноманітнити, зробити більш цікавим життя такої категорії людей, як людей поважного віку.
14 Грудня 07:45,   649
Чотирнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується сильний туман, ближче до вечора – буде сильна хмарність.
13 Грудня 12:24,   773
Кожен кременчужанин може долучитись до загальної доброї справи буквально у два кроки: 1. Заходиш у один з магазинів, які долучились до акції. 2. Купуєш подарунок для діток та перед ...
13 Грудня 10:30,   620
Дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах й тих, що мають особливі потреби у день Святого Миколая привітають у Миргороді.
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок