12 Травня,
21:27

Як провести День святого Валентина?

27 Січня 2015 12:00   10115
Коли до Дня закоханих залишається трохи менше, як місяць, план дій на цей день має бути вже чітко сформованим щонайменше у Вашій голові. Якщо його все ще нема і Ви досі не знаєте, як зробити цей день особливим і пам'ятним, ми із задоволенням підкинемо Вам кілька універсальних варіантів.

Активний відпочинок

Для тих, хто сповнений енергією, не може довго залишаться на місці і горить бажанням пізнавати нове, але при цьому прагне бути поруч з коханою людиною, День святого Валентина чудовий привід весело провести час разом. Вдягайтеся тепліше, беріть з собою рукавиці й термос із глінтвейном і рушайте на ковзанку. А якщо хтось із вас все ще не вміє кататися - так навіть цікавіше, буде ще більше обіймів і тримань за руку ;) Для тих, хто боїться морозу, найкращий спосіб зблизитися - це боулінг, більярд, майстер-класи з танців та інші розваги такого типу. В спільних заняттях народжується взаєморозуміння та підтримка.

Романтичне побачення

Тим, хто втомився від людської компанії та мріє побути зі своїм коханим чи коханою на самоті, пропонуємо влаштувати романтичну вечерю. Тільки уявіть: лише свічки, вино, смачні пригощання і ви. А ще - пелюстки троянд на підлозі чи на ліжку (їх можна замовити заздалегідь на сайті кур'єрської служби доставки квітів sendflowers.ua). І нехай ця мить триває лише для вас двох! Вдома чи в ресторані, ви зможете насолоджуватися компанією «другої половинки» в тихій романтичній атмосфері. А ще, якщо дозволяє погода, можна милуватися заходом сонця і вечірніми сутінками на даху багатоповерхівки чи на березі річки, а потім запалити ліхтарик і відпустити в безодню неба.

Класика жанру

Якщо у Вас уже є якісь традиції святкування цього дня, наприклад, зробити подарунок своїми руками чи дарувати улюблені квіти, не зраджуйте їм. Традиції роблять ваші стосунки унікальними і залишаються в пам'яті на довгі роки. До того ж  хенд-мейд листівки, м'які іграшки чи печиво-сердечки - це те, що зроблене з душею і призначене лише для вас. А квіти... Квіти ніколи не перестануть радувати наші серця і не перетворяться на банальність, адже стільки різних чудових композицій створюють для нас досвідчені флористи спеціально до Дня закоханих (як наприклад, тут). Перегляд романтичної комедії в останньому ряду кінотеатру чи театральної вистави теж може принести немало задоволення.

Релакс і медитація

Для пар, які мріють просто відпочити від повсякденної метушні, зняти стрес і розслабитися найкращим варіантом проведення 14 лютого буде похід в спа-салон, сеанс релаксуючого масажу під заспокійливу музику чи сауна. Моральний відпочинок разом з фізичним оздоровленням, та ще й поряд з коханою людиною - що ще треба в такий день?

Отже, ідеї Ви маєте, залишилось найскладніше - обрати якусь одну :) Заплануйте заздалегідь Ваші дії, щоб у День всіх закоханих спокійно насолоджуватися часом, проведеним разом зі своєю «другою половинкою».



Рекомендуем почитать
23 Січня 11:08,   1325
Размещение рекламных материалов на щитах – один из наиболее востребованных видов продвижения любых продуктов, ориентированных на массовую аудиторию. ...
15 Грудня 13:06,   1061
Учні НВК: СЗШ І-ІІІ ст.- гімназії міста Гайсин взяли участь у інформаційній інтерактивній зустрічі.
15 Грудня 11:22,   1114
24 грудня у Полтаві відбудеться перший етап благодійного ярмарку у підтримку онкохворих дітей «Чужих дітей не буває».
15 Грудня 09:40,   717
Працівники КП «Благоустрій Кременчука», як-то кажуть не покладаючи рук, готують головну новорічну ялинку Кременчука до урочистого відкриття. ...
15 Грудня 07:45,   687
П’ятнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується хмарна погода. Місцями – дощитиме.
14 Грудня 14:24,   678
З 13 по 16 грудня волонтери благодійної акції «Святий Миколай – дітям» збиратимуть подарунки для маленьких кременчужан, які опинилися в складних життєвих обставин ...
14 Грудня 13:29,   628
У наш час гостро стоїть питання покращити, урізноманітнити, зробити більш цікавим життя такої категорії людей, як людей поважного віку.
14 Грудня 07:45,   662
Чотирнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується сильний туман, ближче до вечора – буде сильна хмарність.
13 Грудня 12:24,   781
Кожен кременчужанин може долучитись до загальної доброї справи буквально у два кроки: 1. Заходиш у один з магазинів, які долучились до акції. 2. Купуєш подарунок для діток та перед ...
13 Грудня 10:30,   629
Дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах й тих, що мають особливі потреби у день Святого Миколая привітають у Миргороді.
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок