20 Травня,
01:11

У Полтаві презентували соціальні проекти "Чисте місто – чиста планета", центр правової допомоги переселенцям, а також переробки сміття

09 Грудня 2015 11:00   570
У Полтаві громадські активісти представили цікаві та корисні соціальні проекти для своїх громад. Проект «Чисте місто – чиста планета», центр безкоштовної правової допомоги переселенцям, а також сортування та переробка сміття за європейськими стандартами. Всі ці ідеї громадські активісти планують реалізувати в рамках проекту «Енергія Євромайдану – в малі громади Центральної України».

8 грудня у Полтаві презентували цікаві соціальні ініціативи. Громадські активісти, учасники проекту «Енергія Євромайдану – в малі громади Центральної України», разом з експертами аналізувати ініціативи, які планують втілювати у своїх громадах. Проект реалізовує ГО «Центр Громадянських Ініціатив» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

Попередньо активісти взяли участь у дводенному навчальному семінарі у Києві і дізналися багато цікавого: як успішно реалізувати проект, знайти кошти, співпрацювати з медіа, залучити прихильників. Після навчання активісти почали детально планувати реалізацію своїх ідей, і вчора представили їх для оцінки експертам проекту.

Андрушкевич Олена (м. Комсомольськ) розповіла про проект «Чисте місто - чиста планета». Її ідея полягає у втіленні європейських стандартів щодо сортування сміття у рідному місті. Активіста є представником Центру волонтерської допомоги, який опікується військовими м.Комсомольська та с.Дмитрiвки, які мобілізовані в зону АТО, а також надає підтримку їхнім сім’ям.

Крохмаль Ольга (смт. Новопокровка Харківської обл.) також перейнялася ідеєю розподілу сміття у своєму населеному пункті. Вона та небайдужі мешканці селища неодноразово організовували акції щодо спільного прибирання території. Члени організації «Чисто Покровка» прагнуть впровадити у селищі не лише сортування, але й переробку сміття.

В рамках проекту Таненок Олександр (м. Красноармійськ Донецької обл.) сформував ідею створення центру надання безоплатної правової допомоги переселенцям. В такому центрі надаватимуть праву інформацію, консультації і роз'яснення з правових питань, складатимуть заяви, скарги та інші документи.

Експерти проекту Віталій Загайний та Олександр Ярема детально опрацювали представлені ініціативи. Разом з активістами було проаналізовано вже зроблені кроки та сплановано подальшу стратегію. Експерти давали свої зауваження та поради, щоб кожен з проектів був максимально успішним.

Наступного разу учасники зустрінуться на фінальній конференції проекту, де будуть представлені ініціативи активістів з Кіровоградської, Черкаської, Вінницької та Полтавської областей.

Довідка

Мета проекту «Енергія Євромайдану в малі громади. Центр», що здійснюється ГО «ЦеГрІн» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» – передати професійні знання та навики для втілення змін у громадах активістам із населених пунктів Центральної України та з допомогою експертів підготувати мікро-проекти для реалізації у цих місцевостях.
ГО «ЦеГрІн»
Рекомендуем почитать
23 Січня 11:08,   1327
Размещение рекламных материалов на щитах – один из наиболее востребованных видов продвижения любых продуктов, ориентированных на массовую аудиторию. ...
15 Грудня 13:06,   1063
Учні НВК: СЗШ І-ІІІ ст.- гімназії міста Гайсин взяли участь у інформаційній інтерактивній зустрічі.
15 Грудня 11:22,   1116
24 грудня у Полтаві відбудеться перший етап благодійного ярмарку у підтримку онкохворих дітей «Чужих дітей не буває».
15 Грудня 09:40,   719
Працівники КП «Благоустрій Кременчука», як-то кажуть не покладаючи рук, готують головну новорічну ялинку Кременчука до урочистого відкриття. ...
15 Грудня 07:45,   689
П’ятнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується хмарна погода. Місцями – дощитиме.
14 Грудня 14:24,   680
З 13 по 16 грудня волонтери благодійної акції «Святий Миколай – дітям» збиратимуть подарунки для маленьких кременчужан, які опинилися в складних життєвих обставин ...
14 Грудня 13:29,   630
У наш час гостро стоїть питання покращити, урізноманітнити, зробити більш цікавим життя такої категорії людей, як людей поважного віку.
14 Грудня 07:45,   664
Чотирнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується сильний туман, ближче до вечора – буде сильна хмарність.
13 Грудня 12:24,   783
Кожен кременчужанин може долучитись до загальної доброї справи буквально у два кроки: 1. Заходиш у один з магазинів, які долучились до акції. 2. Купуєш подарунок для діток та перед ...
13 Грудня 10:30,   631
Дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах й тих, що мають особливі потреби у день Святого Миколая привітають у Миргороді.
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок