19 Березня,
06:41

Полтавщина відібрала учасниць на конкурс "Успішна жінка Полтавщини"

26 Травня 2017 14:05   846
У Полтавській ОДА відбувся вчора конкурсний відбір серед найуспішніших жінок області.

Цей облконкурс започаткували у 2014-му році. Адміністрації та органи місцевого самоврядування протягом березня–квітня відібрали кандидатів для представлення у номінаціях і подали заявки й документи учасниць до управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

Мета заходу – підвищити суспільно-політичну активність та соцстатус жіноцтва, підтримати і відзначити жінок, котрі беруть активну участь у господарському, суспільно-політичному, духовному та громадському житті краюі.

Микола Білокінь, очільник апарату ОДА, який вже другий рік очолює конкурсну комісію, зауважив, що на конкурс структурні підрозділи держадміністрацій та територіальні органи виконавчої влади подали п’ятдесят одну заявку.

Наталія Шкоденко, керівник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, заступник керівника управління у справах сім’ї, молоді та спорту попросила членів комісії оцінювати конкурсанток об’єктивно.

Кандидаток представили у чотирнадцятьох з оголошених вісімнадцяти номінацій конкурсу "Успішна жінка Полтавщини":
• "Представник органів виконавчої влади та місцевого самоврядування"
• "Громадський діяч"
• "Працівник освіти і науки"
• "Працівник агропромислового комплексу"
• "Діяч культури та мистецтва"
• "Працівник охорони здоров'я"
• "Працівник засобів масової інформації" "У галузі фізичної культури та спорту"
• "У галузі архітектури та будівництва"
• "Працівник комунальної сфери"
• "Працівник правоохоронних, судових органів, юстиції та адвокатури"
• "Працівник сфери соціального захисту населення"
• "Працівник сфери обслуговування населення"
• "Берегиня роду"

Оцінювали конкурсанток за 10-бальною шкалою. Не представлено жодної кандидатури в номінаціях "Працівник малого та середнього бізнесу", "Керівник підприємства", "Працівник фінансових та банківських установ" і "Військовослужбовець та працівник Збройних сил України". У деяких – подавалася тільки одна кандидатура, яка й стала одразу переможницею.

Як людина небайдужа до спорту, М. Білокінь висловив жаль з приводу невеликої кількості претенденток-спортсменок. Ажде є чимало кандидатур, котрі займаються спортом і можуть досягти перемог. Він наголосив, що члени комісії - фахові і кваліфіковані.

Результати конкурсу будуть оголошені сьомого червня, а нагороджуватимуть переможниць у Палаці дозвілля "Листопад".

Як зауважує директор Офісу реформ Ірина Балибіна, яка вдруге бере участь у конкурсному оцінюванні: "Треба відмітити значний рівень й зацікавленість адміністрацій, райрад та самих конкурсанток у заході. Конкурсантки – люди, котрі є окрасою краю, я захоплююсь ними. Це жінки, які встигають не лише працювати, дітей виховувати, впорядковувати дім, а й займаються громадською діяльністю, яка на сьогодні – база для розквіту державності".
Прес-служба Полтавської ОДА
Рекомендуем почитать
23 Січня 11:08,   1313
Размещение рекламных материалов на щитах – один из наиболее востребованных видов продвижения любых продуктов, ориентированных на массовую аудиторию. ...
15 Грудня 13:06,   1047
Учні НВК: СЗШ І-ІІІ ст.- гімназії міста Гайсин взяли участь у інформаційній інтерактивній зустрічі.
15 Грудня 11:22,   1101
24 грудня у Полтаві відбудеться перший етап благодійного ярмарку у підтримку онкохворих дітей «Чужих дітей не буває».
15 Грудня 09:40,   707
Працівники КП «Благоустрій Кременчука», як-то кажуть не покладаючи рук, готують головну новорічну ялинку Кременчука до урочистого відкриття. ...
15 Грудня 07:45,   675
П’ятнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується хмарна погода. Місцями – дощитиме.
14 Грудня 14:24,   668
З 13 по 16 грудня волонтери благодійної акції «Святий Миколай – дітям» збиратимуть подарунки для маленьких кременчужан, які опинилися в складних життєвих обставин ...
14 Грудня 13:29,   616
У наш час гостро стоїть питання покращити, урізноманітнити, зробити більш цікавим життя такої категорії людей, як людей поважного віку.
14 Грудня 07:45,   649
Чотирнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується сильний туман, ближче до вечора – буде сильна хмарність.
13 Грудня 12:24,   773
Кожен кременчужанин може долучитись до загальної доброї справи буквально у два кроки: 1. Заходиш у один з магазинів, які долучились до акції. 2. Купуєш подарунок для діток та перед ...
13 Грудня 10:30,   620
Дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах й тих, що мають особливі потреби у день Святого Миколая привітають у Миргороді.
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок