19 Березня,
11:00

Вночі під Кабміном праві радикали з ножами напали на соціалістів

05 Грудня 2017 11:33   717
Близько опівночі група з п'яти праворадикалів біля Кабміну порізали і зірвали прапор Соціалістичної партії України та напали з ножами на чергових.

Про це повідомив голова Соцпартії Сергій Каплін, який прибув на місце інциденту - схил навпроти Будинку Уряду, де вивішені вимоги лівих про підвищення мінімалки-пенсії до 5 000 гривень та зарплати до 10 000.

"Правих прислали олігархи в угоду Гройсману, якому не подобаються під вікнами наші справедливі бюджетні вимоги підняти мінімальну зарплату до 10 000 гривень, а пенсію - до 5 000. Група радикалів кидалася на наших чергових, які слідкували за банером-вимогою та символікою. Порізали і зірвали прапор, розповідаючи якісь нісенітниці і прикидаючись, що не знають чий він", - розповів голова Соцпартії Сергій Каплін.

"Помічник народного депутата Андрія Білецького", - представився один із нападників поліцейському на відео під час події і наказав йому не "тикати", бо він платить йому гроші. В результаті, після того, як нападники зробили своє діло — вони просто пішли з місця події.

"Коли я запитав у поліцейських чому вони не затримали радикалів-хуліганів, захисники порядку відповіли: "бо вони були з ножами", - розповів голова політвиконкому Соціал-демократичної партії Сергій Варламов, який також прибув до Кабміну.

"Це перше зіткнення, але ми не відступимо від своїх вимог. Я знову попереджаю урядовців і депутатів — в четвер тисячі соціалістів, соціал-демократів, профспілки, пенсіонери, люди з усієї України прийдуть під Парламент. Ми візьмемо Раду! Бо з такими соціальними стандартами люди не виживуть", - додав Каплін.

Відомо, що Соціалістична партія України, Соціал-демократична партія, Партія пенсіонерів та Робітнича партія в п'ятницю вийшли до Кабміну добиватися підвищення мінімальних пенсій та зарплат. Напередодні кількасот їхніх активістів пікетували засідання Погоджувальної ради ВР, а 7 грудня політсили скликають людей під Парламент на велику акцію з бюджетними вимогами.
Прес-служба С.М. КАПЛІНА
Рекомендуем почитать
23 Січня 11:08,   1313
Размещение рекламных материалов на щитах – один из наиболее востребованных видов продвижения любых продуктов, ориентированных на массовую аудиторию. ...
15 Грудня 13:06,   1047
Учні НВК: СЗШ І-ІІІ ст.- гімназії міста Гайсин взяли участь у інформаційній інтерактивній зустрічі.
15 Грудня 11:22,   1101
24 грудня у Полтаві відбудеться перший етап благодійного ярмарку у підтримку онкохворих дітей «Чужих дітей не буває».
15 Грудня 09:40,   707
Працівники КП «Благоустрій Кременчука», як-то кажуть не покладаючи рук, готують головну новорічну ялинку Кременчука до урочистого відкриття. ...
15 Грудня 07:45,   676
П’ятнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується хмарна погода. Місцями – дощитиме.
14 Грудня 14:24,   668
З 13 по 16 грудня волонтери благодійної акції «Святий Миколай – дітям» збиратимуть подарунки для маленьких кременчужан, які опинилися в складних життєвих обставин ...
14 Грудня 13:29,   616
У наш час гостро стоїть питання покращити, урізноманітнити, зробити більш цікавим життя такої категорії людей, як людей поважного віку.
14 Грудня 07:45,   649
Чотирнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується сильний туман, ближче до вечора – буде сильна хмарність.
13 Грудня 12:24,   773
Кожен кременчужанин може долучитись до загальної доброї справи буквально у два кроки: 1. Заходиш у один з магазинів, які долучились до акції. 2. Купуєш подарунок для діток та перед ...
13 Грудня 10:30,   620
Дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах й тих, що мають особливі потреби у день Святого Миколая привітають у Миргороді.
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок