16 Травня,
13:10

У Полтаві нагородили переможців конкурсу «Молодь року – 2012» (фото)

14 Грудня 2012 18:20   2505
У Міському будинку культури відбулася церемонія нагородження переможців «Молоді року – 2012». Започаткований минулого року управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту міськвиконкому спільно зі Студентською радою міста, конкурс став однією з найочікуваніших та найяскравіших подій. Його метою є підбиття підсумків поточного року, визначення та нагородження найкращих представників із числа молоді Полтави, враховуючи їх здобутки у громадському, культурному, науковому, навчальному, професійному житті, стимулювання іншої молоді до розвитку своїх здібностей і талантів, відзначення кращих урядових, неурядових організацій, підприємств, фірм та інших установ, що працюють з молоддю та для молоді міста.

У 2011 році в даному конкурсі молодь було відзначено в 11 номінаціях, цього року – в 13-ти. Загалом же на участь було подано 54 заявки.

Відкрила урочистий вечір секретар міської ради Оксана Деркач. Від імені міського голови та усієї полтавської влади вона привітала присутніх із такою значною подією. «Сьогодні ви отримаєте першу з великих перемог, яких – переконана – у вашому житті буде ще дуже багато. Бажаю вам ніколи не розчаровуватися у власних силах. Навіть якщо трапляться труднощі – вони й існують для того, щоб їх долати, роблять людину сильнішою. Роблять людину справжнім лідером!», - зазначила вона.

Секретар міської ради вручила нагороди переможцю у номінації «Кращий молодіжний лідер - 2012» президенту громадської організації «Полтавська федерація тхеквондо», депутату Київської районної в місті Полтава ради, члену Полтавського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, члену Президії Федерації тхеквондо ВТФ України Юрію Шавиро. Як голова громадської організації «Турбота-2008» Оксана Деркач привітала переможця номінації «Кращий молодіжний проект – 2012» «Полтавську школу молодої сім'ї» - новий пілотний унікальний проект, діяльність якого спрямована на засвоєння молоддю знань про особливості подружнього життя, формування ефективного сімейного бюджету, планування та підготовку до усвідомленого батьківства. Проект став переможцем Всеукраїнської програми «Перший крок до успіху».

Кращим студентським лідером у 2012 році став Ігор Рева – Президент студентського парламенту Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, голова Студентської ради міста Полтава 2-х попередніх каденцій, переможець обласного конкурсу «Студент року» в номінації «Громадський діяч», член президії від Полтавського регіону та заступник голови Всеукраїнської Студентської Ради при Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України, член Молодіжної ради при Кабінеті Міністрів України.

В номінації «Кращий молодий медичний працівник – 2012» перемогла Юлія Чернявська – лікар-анестезіолог відділення анестезіології та інтенсивної терапії дитячої міської клінічної лікарні міста Полтава, висококваліфікований спеціаліст, що систематично підвищує свій загально-освітній рівень, бере участь у конференціях, засіданнях анестезіологічного товариства та курсах підвищення кваліфікації, а з 2011 року є здобувачем кафедри педіатрії №1 Української медичної стоматологічної академії на звання «кандидат медичних наук».

Кращим молодим учителем 2012 року було визнано переможницю міського та лауреата обласного конкурсу «Учитель року – 2012» в номінації «Біологія», ініціативного, творчого педагога, що досконало володіє методикою навчання та виховання учнівської молоді, активно працює в роботі міського методичного об'єднання, є співорганізатором проведення щорічного свята «Зустріч пернатих друзів» Ярославу Бутко.

В номінації «Кращий молодий працівник в галузі культури – 2012» перемогу здобула Юлія Крамарева – бібліотекар читального залу, творча й різнобічна особистість, що співає в театрі народної пісні, займається виготовленням авторської ляльки-мотанки, квіткових композицій, квілінгом, бісероплетінням. Завдяки Юлії створено при бібліотеці гурток «Креативного рукоділля». Нею започатковано традицію проводити в бібліотеці різноманітні сімейні майстер-класи, готувати бібліотечні виставки, створено краєзнавчий куточок, бібліотечну газету «Сорока». Юлія постійно проводить різноманітні масові заходи для відвідувачів бібліотеки.

Перемогу в номінації «Кращий молодий підприємець – 2012» здобув Олексій Василик – власник зуботехнічної лабораторії «Стомат-сервіс» та фрезерного центру «Сеrox». Вже за рік роботи його підприємство стало відомим в стоматологічній галузі області та потрапило в трійку лідерів Полтавської зуботехнічної галузі. Його ціль – створення мережі зуботехнічних лабораторій та стоматологічних клінік на території України.

В минулому році конкурсною комісією одноголосно було вирішено виокремити номінацію за вміння перетворити трагедію на перемогу, за міць духу, віру в себе та у своє життя. Цьогоріч відзнакою «Сила духу» нагородили Федіра Миколаєнко – Людину, Батька з великої букви. Справжній чоловік, він не зламався під тягарем болю від втрати коханої дружини й усіма силами намагається огорнути любов'ю своїх 4-х дітей – Настю, Михайла, Таню та Андрійка. Кожного дня він дарує малечі ніжність і любов мами, зберігаючи при цьому мудрість і силу батька.

В номінації «Наукове молодіжне відкриття – 2012» перемогла студентка 1-го курсу магістратури Полтавської державної аграрної академії, що три роки поспіль вигравала стипендію фонду Віктора Пінчука «Завтра. ua» та має патент на корисну модель, дівчина, результати досліджень якої висвітлені на численних наукових студентських конференціях, в тому числі й зарубіжних, а праці опубліковані у фахових виданнях, Терезія Локес.

«Молодіжним відкриттям – 2012» стала Людмила Супрунова – студентку Полтавського національного педагогічного університету імені Володимира Короленка, талановита, яскрава, молода зірочка, яка пропагує народне пісенне мистецтво, українську народну манеру співу, солістка Українського народного хору «Калина», лауреат та переможець багатьох Всеукраїнських конкурсів та фестивалів, що отримала диплом І ступеню Обласного міжвузівського мистецького фестивалю-конкурсу «Студентська весна – 2012».

В номінації «Кращий студентський проект – 2012» переможцем визнано «Міжнародну програму «Студентська республіка»: вишівський етап (Полтавська державна аграрна академія), що проводиться в академії з 2007 року. Місією проекту є виховання поколінь, здатних вільно мислити, свідомих лідерів для України.

Благодійний проект «Дай лапу 3D» став переможцем у номінації «Кращий благодійний проект – 2012». «Дай лапу 3D» - це масштабне дійство, що поєднало в собі ряд концертів для дітей та молоді міста, під час яких збирали кошти на лікування та стерилізацію безпритульних тварин. За ініціативи активістів організації 18 травня в Полтаві прийнято «Програму регулювання чисельності безпритульних домашніх тварин на 2012-2016 роки».

Наймасштабнішою молодіжною подією року було визнано загальноміський захід «Парад «Полтава вишивана» - захід, спрямований на національно-патріотичне виховання молоді, збереження та пропагування народних традицій та українського народного мистецтва, захід, що об'єднав тисячі полтавців – колони жителів міста, дітей, школярів, студентів, підприємств, установ, організацій, близько 5000 чоловік, у вишитих сорочках пройшли від Білої Альтанки до Театральної площі. Тоді ж до Книги реєстрів рекордів України було занесено рушник «Студентської громади Полтави» - «Найбільший цільний рушник, вишитий вручну», що створений студентами Полтавського національного педагогічного університету імені Володимира Короленка .

В концертній програмі вечора взяли участь Олексій Ткаченко, ансамбль сучасного балету «Марія», танцювально-спортивний клуб «Ювента», хореографічний колектив «Міленіум», народний ансамбль спортивно-бального танцю «Грація», Ольга Олександрова, Анна Городницька з номером «Степ», вокальний ансамбль «Малахіт», гурт «Принципова зміна» зі своїм новим кліпом на пісню «Ти не один».
Прес-служба Полтавської міської ради
Рекомендуем почитать
23 Січня 11:08,   1326
Размещение рекламных материалов на щитах – один из наиболее востребованных видов продвижения любых продуктов, ориентированных на массовую аудиторию. ...
15 Грудня 13:06,   1062
Учні НВК: СЗШ І-ІІІ ст.- гімназії міста Гайсин взяли участь у інформаційній інтерактивній зустрічі.
15 Грудня 11:22,   1114
24 грудня у Полтаві відбудеться перший етап благодійного ярмарку у підтримку онкохворих дітей «Чужих дітей не буває».
15 Грудня 09:40,   717
Працівники КП «Благоустрій Кременчука», як-то кажуть не покладаючи рук, готують головну новорічну ялинку Кременчука до урочистого відкриття. ...
15 Грудня 07:45,   688
П’ятнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується хмарна погода. Місцями – дощитиме.
14 Грудня 14:24,   678
З 13 по 16 грудня волонтери благодійної акції «Святий Миколай – дітям» збиратимуть подарунки для маленьких кременчужан, які опинилися в складних життєвих обставин ...
14 Грудня 13:29,   629
У наш час гостро стоїть питання покращити, урізноманітнити, зробити більш цікавим життя такої категорії людей, як людей поважного віку.
14 Грудня 07:45,   663
Чотирнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується сильний туман, ближче до вечора – буде сильна хмарність.
13 Грудня 12:24,   782
Кожен кременчужанин може долучитись до загальної доброї справи буквально у два кроки: 1. Заходиш у один з магазинів, які долучились до акції. 2. Купуєш подарунок для діток та перед ...
13 Грудня 10:30,   630
Дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах й тих, що мають особливі потреби у день Святого Миколая привітають у Миргороді.
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок